I le kuata muamua, o le maketi o le maketi o taavale a Saina i Siamani na faatoluina

tala fou

I le kuata muamua, o le maketi o le maketi o taavale a Saina i Siamani na faatoluina

O le maketi o taavale eletise na auina atu mai Saina i Siamani e sili atu i le faatoluina i le kuata muamua o lenei tausaga.E talitonu le au faasalalau mai fafo o se tulaga popole lea mo kamupani taavale Siamani o loʻo tauivi e faʻafetaui a latou paaga Saina ua televave le tuputupu aʻe.

O Saina na maua le 28 pasene o taavale eletise na faaulufale mai i Siamani mai ia Ianuari ia Mati, faʻatusatusa i le 7.8 pasene i le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai, o le tala lea a le ofisa o fuainumera Siamani ia Me 12.

I Saina, Volkswagen ma isi kamupani gaosi oloa i le lalolagi o loʻo tauivi e faʻafetaui ma le faʻavavevave o le faʻaogaina o le eletise, ma tuʻu ai faʻamaufaʻailoga faʻavaomalo i le lalolagi.

I le kuata muamua, o le maketi o le maketi o taavale a Saina i Siamani na faatoluina
"O le tele o oloa mo le olaga i aso faisoo, faʻapea foʻi ma oloa mo le suiga o le malosi, ua sau nei mai Saina," o le tala lea a le ofisa o fuainumera Siamani.
1310062995
Mo se faʻataʻitaʻiga, 86 pasene o komepiuta feaveaʻi, 68 pasene o smartphones ma telefoni ma 39 pasene o maʻa lithium-ion na faʻaulufale mai i Siamani i le kuata muamua o lenei tausaga na sau mai Saina.

Talu mai le 2016, ua atili ai ona mataala le malo Siamani ia Saina e avea ma ana paaga faʻatauvaʻa ma sili ona tele fefaʻatauaʻiga, ma ua mamanuina se faasologa o faiga e faʻaitiitia ai le faʻalagolago pe a toe iloilo sootaga vaʻa.

O se suʻesuʻega a Tesema a le DIW Institute na maua ai e faʻalagolago Siamani ma le Europa atoa i Saina mo sapalai mo le sili atu i le 90 pasene o eleele e le masani ai.Ma o eleele e le masani ai e taua tele i taavale eletise.

O ta'avale eletise fa'a Saina e sili ona lamatia ai le au fai ta'avale a Europa, ma e ono leiloa le 7 piliona euros i le tausaga i le 2030 se'i vagana ua fa'atino e le au fai tulafono a Europa, e tusa ai ma se su'esu'ega a le kamupani inisiua Siamani Allianz.Tupe maua, leiloa sili atu i le 24 piliona euros i le tamaoaiga, poʻo le 0.15% o le EU GDP.

Fai mai le lipoti o luitau e tatau ona faafetaiaʻia e ala i le faʻatupuina o tau i luga o taʻavale faʻaulufale mai Saina, faia mea sili atu e atiaʻe ai mea eletise eletise ma tekinolosi, ma faʻatagaina le au fai taavale a Saina e gaosia taʻavale i Europa.(fa'aopoopo fa'atasi)


Taimi meli: Me-15-2023