"Saina Power Battery Industry Ripoti Atinaʻe Maualuga Maualuga" Faʻasalalau

tala fou

"Saina Power Battery Industry Ripoti Atinaʻe Maualuga Maualuga" Faʻasalalau

I le aoauli o Iuni 9, na faia ai le fono autu o le 2023 World Power Battery Conference i Yibin International Convention and Exhibition Center.O le "Lipoti i le Atinaʻeina Maualuga Maualuga o le Alamanuia maʻa Malosi a Saina" (lea e taʻua mulimuli ane o le "Lipoti") na faʻasalalau i luga o le faʻasalalauga autu.Dong Yang, taitaifono o le China Automotive Power Battery Industry Innovation Alliance, na faia se faʻasalalauga faʻapitoa.

O le "Lipoti" o loʻo faʻaalia ai o Saina ua avea ma maketi sili ona tele i le lalolagi, o le gaosiga o le eletise a Saina ua fausia ai se avanoa faʻatauvaʻa i le lalolagi atoa, o le tulaga faʻapitoa o maa eletise ua masani ona oʻo i le tulaga o le lalolagi, ma o loʻo faʻateleina le faʻalapotopotoga faʻapisinisi. atoatoa.
I le 2022, o le gaosiga ma le faʻatau atu o taavale fou malosi i loʻu atunuu o le a 7.058 miliona ma le 6.887 miliona, o le faʻatupulaia o le 96.9% ma le 93.4% i lea tausaga ma lea tausaga.O le gaosiga ma le faʻatauga tulaga muamua i le lalolagi mo le 8 tausaga sosoo, ma o le alamanuia ua ausia vave le tuputupu ae.
Fa'aola e ta'avale malosi fou, e malosi le mana'omia o maketi mo ma'a eletise.I le 2022, o le gaosiga ma le faʻatauina o maa eletise o le a 545.9GWh ma le 465.5GWh i le faasologa, o le siʻitia i lea tausaga ma lea tausaga o le 148.5% ma le 150.3%.I totonu o kamupani pito i luga e sefulu i le lalolagi, o kamupani Saina maa o loʻo nofoia nofoa 6, faʻamauina mo le sili atu i le 60% o le maketi o maketi, ma faʻatupuina kamupani unicorn pisinisi e pei ole CATL ma BYD.O le malosi malosi o le maa ternary ma le lithium iron phosphate system ua oʻo i le tulaga maualuga o le lalolagi.Ua mae'a le filifili o alamanuia o meafaitino autu, ma ua faasolosolo malie le faaleleia o le filifili o alamanuia mulimuli o le toe fa'aaogaina o maa eletise, fa'aogaina o mea, ma le toe fa'afouina o meafaitino.

信截图_20230612171351
Aʻo taulaʻi atu i mea taua o le atinaʻeina maualuga o le eletise eletise a Saina, o le "Lipoti" na faʻatautaia foi suʻesuʻega i le manaʻomia mo le faʻaauauina o le atinaʻeina o faiga faʻavae fou o taavale afi, o le manaʻoga e faʻamalosia le saogalemu ma le mautu o le filifili pisinisi ma tuʻuina atu. filifili, ma le mana'oga e fa'amalosia le galulue fa'ava-o-malo i ma'a eletise..
Ina ia faʻalauteleina le faʻaleleia atili o le atinaʻeina o le eletise eletise a loʻu atunuu, o le "Lipoti" o loʻo fautuaina ai foi le fausiaina o se faiga faʻamautinoaga saogalemu mo le taamilosaga atoa o le faʻaogaina o le eletise eletise, suʻesuʻega i metotia faʻamaumauga o tulagavae carbon ma le faʻavaeina o se pisinisi. tulaga o auaunaga lautele, ma su'esu'ega i aia tatau tau le atamai e ono a'afia ai ma'a eletise ma mea autu Fa'alauiloa le fa'avasegaina o fa'amatalaga ma lapopo'a o le cell battery power, fa'alauiloa le fa'atuina o se tapuni tapuni mai le toe fa'aaogaina i le toe fa'aaogaina, ma fa'ateleina tupe teufaafaigaluega i le pa'u ma le atamai. fa'atekonolosi gaosiga tetele ma meafaigaluega.
"O le pisinisi maa eletise a Saina o le taʻutaʻua lea i le lalolagi, ma e tatau ona fai a tatou lava fuafuaga."E talitonu Dong Yang o se fuafuaga lelei e taua tele i le atinaʻeina o se pisinisi.I lenei tulaga, na faalauiloa ai e le China Automotive Power Battery Industry Innovation Alliance le "Suʻesuʻega Lipoti i luga o le Circular Economy of Power Batteries", lea e taulaʻi i le faʻataʻitaʻiga o le atinaʻeina o le atinaʻeina o le eletise eletise, le faʻataʻitaʻiga o manaʻoga o punaoa mo maa eletise seia oʻo. 2030, le atinaʻeina o le tamaoaiga faʻataʻamilomilo o maa eletise ma le paleni o punaoa, ma isi, e ala i le otootoina o faʻamaumauga faʻamaumauga o taavale malosi fou, faia suʻesuʻega i luga o le faʻataʻitaʻiga o le tuputupu aʻe o le alamanuia e tusa ai ma le tulafono tuputupu aʻe faʻaletausaga a le alamanuia taavale malosi fou, toesea taavale malosi fou, maa eletise, mea pito i luga cathode mea ma ki lithium, nickel, cobalt, ma metals manganese O le vaaiga o le atinae i le 2030, ma isi, o le a fesoasoani i le atinaeina o le alamanuia maa eletise.


Taimi meli: Iuni-12-2023